U kunt vertrouwen op onze logistieke expertise als het aankomt op gewoon en buitengewoon transport. Elke dag gaan we de weg op met hetzelfde doel: onze beloftes waarmaken.

We combineren een modern wagenpark met geavanceerde software voor logistieke coördinatie – exclusief ontwikkeld voor ons bedrijf. De chauffeurs en de leden van het ondersteunende team kennen het vak door en door, en worden periodiek bijgeschoold. Uw keuze voor GC Continental Logistics is dan ook een keuze voor zekerheid.

De open relatie die we met onze klanten opbouwen, stelt ons in staat onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Daarnaast beschikken we, als één van de weinige onafhankelijke wegtransportspecialisten, over OHSAS 18001 Health & Safety en ISO 9001 en ISO 14001.

De impact van onze dienstverlening op het milieu houden we zo beperkt mogelijk. Uiteraard voldoet elke truck in onze vloot aan de Europese emissierichtlijnen. Door effectieve planning houden we het brandstofverbruik laag, terwijl we tegelijk de CO2-uitstoot minimaliseren.

So keen are we to ensure our standards are the best that we have already acquired the ISO9001 and ISO14001 management accreditations and the OHSAS 18001 Health & Safety certificate.