Het transport van onderdelen voor olie- en gasinstallaties, golfslag- en windenergiecentrales vraagt om specifieke oplossingen. Het gaat zonder uitzondering om zware lasten, delicate onderdelen, ongebruikelijke afmetingen en lastig te bereiken locaties. GC Continental Logistics gaat zulke uitdagingen met vertrouwen aan.

Een perfecte voorbereiding is cruciaal om de grootste, breedste en zwaarste ladingen op tijd af te leveren. Bij het plannen van de route laten we niets aan het toeval over. We overleggen met alle betrokken instanties, zoals politie en wegbeheerders. Complexe situaties brengen we in kaart. Cruciale manoeuvres visualiseren we met computersimulaties.

In ons wagenpark bevinden zich uitschuiftrailers, semi-diepladers en diepladers, voor het transport van aller mogelijke gewichten en afmetingen. We beschikken daarnaast over doorlopende vergunningen voor exceptioneel vervoer in Belgiƫ, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italiƫ, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

We werken met ervaren chauffeurs, gekwalificeerd voor het vervoer van gevaarlijke goederen (met inbegrip van explosieven, gassen en radioactief materiaal). Ze werken onder supervisie van een veiligheidsadviseur gevaarlijke goederen.